WWE/WWF Top 15

2011.06.27. 22:11

  Az alábbi bejegyzésben a HCW csapata által 15 legtöbbre tartott WWE/WWF pankrátor listáját olvashatjátok! A lista oly módon készült, hogy minden magyar pankrátor megadta a maga 15 fős listáját és a legtöbbször szerepelt név lett az első, a második legtöbbet szerepelt név a második és így tovább a 15. helyig. Minden névhez került egy rövid indoklás és karakterének egy kis összegzése is! 
  Íme tehát a HCW pankrátorai által top 15-nek tekintett WWE/WWF pankrátor:
 

 

1;  The Rock
Az egyik legdinamikusabb és legkarizmatikusabb pankrátor a WWF/WWE történelmében. 
Kiemelkedő promói és ringbeli teljesítménye emelte az első helyre.







2;  Chris Jericho

Az őrült reakciói és örök karaktere teljesen felforgatta az Attitude era-t a maga idejében és kitartóan ostromolta a WWF/WWE trónjait.








3;  Shawn Michaels

Az örök fiatal HBK letette a látványos wrestling alapjait már az 1990-es években a WWF kötelei közt. Történelmi meccseken vett részt (Hell In A Cell, Royal Rumble, WrestleMania main event), melyek a mai pankráció alapkövei.






4;  Mick Foley

A Hardcore wrestling egyik legnagyobb alakja. Emberfeletti tűrőképessége és karakterei (Mankind, Cactus Jack, DudeLove) tették naggyá és elismertté, noha nem tartozott a legtechnikásabb pankrátorok közé. Több mérkőzése a mai napig legendás.



5;  Eddie Guerrero

A híres pankrátor család egyik kiemelkedő tehetsége volt. Kis termete ellenére elérte a WWE Undisputed Champion címet, melyet a technikás stílusának és latin temperamentumának köszönhetett. (elhunyt 2005-ben)





6;  Steve Austin

Stone Cold az Attitude era (Stone Cold Era) egyik fő karaktere volt. Texasi kiszámíthatatlansága és elsöprő erejű promói által vált a közönség nagy kedvencévé. A mai napig tekintélyt parancsol mindenkivel szemben.


 

7;  Chris Benoit
A Rabid Wolverine névre keresztelt őrült technikás és kirobbanó pankrátor az ECW-ból a WCW-n keresztül a WWE legtetejéig harcolta magát. A ringben minden egyes mozdulatából áradt az intenzitás. (elhunyt 2007-ben)




8;  The Undertaker

Az egyik legtöbbet megélt pankrátora a WWE-nek. Hatalmas mérete ellenére mozgékonysága és gyorsasága tette kiemelkedővé. Sírásó karaktere mai napig meghatározó a pro-wrestling világában.




9;  Kurt Angle

Az olimpiai bajnokból lett pankrátor forradalmasította a birkózás és a pankráció kapcsolatát. Humoros és kreatív karaktere miatt válhatott ilyen gyorsan nemzeti hőssé.




10; Triple H

Az egyik legnagyobb ikon a WWE történelmében. Stephanie McMahon-nal kötött házasságának köszönhetően a színfalak mögött is az egyik legbefolyásosabb ember. Rengeteg sérülése ellenére mindig is a legnagyobbak közé tartozott.


11; Ric Flair
Az ősidők óta az egyik legszínesebb pankrátor. A 16-szoros világbajnok Flair sajátos stílusa és mozgáskultúrája miatt már szinte megélt mindent amit egy pro-wrestler megélhet. Az egyik legnagyobb ikon a mai napig.




12; Daniel Bryan

Egy új remény lehet a WWE-nek, hiszen az independent wrestling-et jól ismerő technikás pankrátor lendületes és eseménydús mérkőzéseket játszik minden alkalommal. Egy új korszakot nyithat a mainstream wrestling-ben.



13; Rey Mysterio

A hagyományőrző mexikói lucha wrestling legismertebb képviselője. A kisembert megtestesítő Mysterio hatalmas ugrásaival és gyorsaságával kompenzálja méretét.




14; CM Punk

Szintén az independent wrestling világából csöppent a WWE-be. Utálni való karakterét már csak nyers stílusa múlja felül. Rövid idő alatt futott be nagyon szép karriert.




      15; Bret Hart

A régi idők egyik legnagyobb alakja. Kanadai technikás sztár pankrátor volt. Generációk szurkoltak neki és a legendás Hart családnak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hcwpankracio.blog.hu/api/trackback/id/tr493020186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása