Amennyiben nem tudod mi ez a sorozat és miért jött létre, akkor ajánlom figyelmedbe az első bevezető részt:
A sorozat első, bevezető része

II. rész:
Bevezető részben volt egy "jaguárunk" (Jaguar Yokota), most lesz egy oroszlánunk is Lioness Asuka személyében :)
A most 47 éves Asuka 1980-ban debütált (minő meglepetés, 16 évesen), s korszakának kiemelkedő Joshija volt (pl.) Jaguar Yokota-hoz hasonlóan. Később Chigusa Nagayo-val (GAEA szervezet alapítója 1995-ben, szerepelt is a híres/hírhedt GAEA Girls dokumentumfilmben - megtekintés erősen ajánlott, youtube-on fent van) hívták életre a Crush Gals tag-team-et, amivel igazán híres(ek) lett(ek). Jumping Bomb Angels-szel rivalizáltak, akikre esetleg régi WWF-es nézők emlékezhetnek. Később tag-team partnerével volt egy brutális feudja.
Olyan tehetségeket nevelt ki edzőként, mint Manami Toyota, Toshiyo Yamada, Megumi Kudo, Kyoko Inoue, és Takako Inoue (közülük  majd fogunk e sorozat keretein belül találkozni ;) ), 2004-ben csak egy nyaksérülés miatt hagyta végül abba a pankrációt.

Szóval Asuka és az ő innovációi:
Towerhacker bomb (ami egy torture rack-ből történő sit-out powerbomb), az LSD II és LSD III. Az LSD a Leg Cradle Michinoku DriverII rövidítése. Amúgy ez is jellemző a joshikra, hogy már egy létező amúgy is jó mozdulaton változtatnak valmi apróságnak tűnő dolgot (pl fogást), s még brutálisabb move-ot kapunk belőle (várjátok csak meg Manami Toyota-s részt :) )A szoksos TOP 10-es SuicidalDragon videóban a dobogón található ez a 3 move (1:40-től kezdődik).

Szerző: HCW

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hcwpankracio.blog.hu/api/trackback/id/tr422641939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Polski gyerek · http://korn.blog.hu 2011.02.13. 13:39:02

Üdv! Lenne egy ajánlatom!
Mibel nagyon jó az oldal és szeretem a HCW-t sokszor nézem a blogot.
Na az ajánlatom,hogy én kirakom önöket a blogomra cserébe csak kirákják önök is az oldaldobozba az én oldalam? Nem nagy kérés. Várom a válaszukat!

Polski gyerek · http://korn.blog.hu 2011.02.13. 13:40:15

@Polski gyerek: Volt egy kis fogalmazási hibám. Szóval a lényeg az,hogy ha kiraknak önök minket mi iy kirakjuk önöket az oldalra így reklámozzuk egymást.
süti beállítások módosítása