Amennyiben nem tudod mi ez a sorozat és miért jött létre, akkor ajánlom figyelmedbe az első bevezető részt:
A sorozat első, bevezető része 

Sorozatunk harmadik részében egy olyan joshit mutatunk be aki két brutális mozdulattal örvendeztette meg a pankrációt és annak rajongóit. A most 41 éves hölgy 19 évesen debütált, s nem más volt az edzője, mint az első rész főszereplője, Jaguar Yokata. Arról híres még, hogy ő volt ez első nő Japánban, akinek sikerült megnyernie egy "férfi" bajnoki övet (nyilván a hím nemű bajnok legyőzésével).

Szóval íme Kyoko Inoue és az ő fantörpikus Niagara Driver-e. Több változatot is használt az évek folyamán, s ebből a jó öreg "TheSuicidalDragon" készített is egy montázst:

Devastating move, mondaná az angol, s milyen igaza is lenne. Mellesleg ennek egy picit továbbfejlesztett változatát használja az egyik HCW-s pankrátor is.

Ő "találta fel" a Victoria Driver-t is, azaz az Inverted Death Valley Bomb-ot (a DVB-t tulajdonképpen Death Valley Driver -DVD- néven ismeri a többség, mert tévesen ez a név terjedt el). Ez a mozdulat volt a Burning Hammer elődje/eredetije, ami a mai napig aktív legenda Kenta Kobashi nevével forrt össze.

A bejegyzés trackback címe:

https://hcwpankracio.blog.hu/api/trackback/id/tr912658640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása